Címkék

barlang (4) büfé (1) erdő (7) hajó (2) halak (4) hegy (1) kacsa (3) kék (21) kígyó (2) kisvonat (1) madártávlat (27) medve (1) patak (10) rét (3) szállás (2) szöveg (14) térkép (1) természetes (3) (69) út (18) virág (3) vízesés (73) Címkefelhő

Friss topikok

Ezzel körbe is értünk a túrán

2007.06.01. 11:38 harzol2

Olyan 8 óra alatt teljesen körbeértünk és láttunk mindent amit érdemes volt és közben egyáltalán nem rohantunk. A közlekedési eszközökkel érdemes átutazni a kevésbé érdekes részeket és kicsit megpihennni a fenti "kisvonat" végállomáson, vagy az alsó tavak felé eső hajóállomás közelében. A büfé mondjuk piszok drága, így aki nem akar 1000 forintot költeni egy kis sültkolbászra az vigyen magával enni és innivalót egy hátizsákban.
A belépő egy teljes napra érvényes, így akár a szállásra is vissza lehet ugrani ebédelni.
Egyébként a belépőket csak a két bejáratnál ellenőrzik minden esetben, ezen kívül csak a hajón kérik el esetenként, így akár be is lehet lógni a parkba, például Poljanak felől a nagy vízesés teteje irányába. Persze érdemes megvenni a jegyet, mert a közlekedési eszközöket jegy nélkül igénybe venni elég merész vállalkozás lenne, a nélkül pedig komoly gyalogtúra bejutni mondjuk a felső tavakhoz, vagy az alsó nagy tó egyik végéből a másikba.

Szólj hozzá!

Címkék: szöveg

A bejegyzés trackback címe:

https://plitvice.blog.hu/api/trackback/id/tr3093638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása